Само в Lupa.bg: Настаниха Брендо в леката "12-та група", може да бачка в пералня!

Новини
15:20 - 31 Юли 2024
2889
Само в Lupa.bg: Настаниха Брендо в леката "12-та група", може да бачка в пералня!

Криминалният герой Евелин Банев - Брендо е настанен в "12-та група" на Софийският централен затвор, където обикновено били разпределяни скатавките, които разполагали с много пари. Lupa.bg научи, че там "колели и бесили" двойката Николай Николов и Деси Георгиева. Те предлагали по-леки присъди, като лишените от свобода получавали оферта да работят в перално помещение на пандиза. 

Дали Брендо обаче ще се навие да пере дрехи, за да изкара още по-лежерно зад решетките, все още не е ясно. Пари обаче няма да пере там, каквато му е присъдата!

В момента Николов си е пуснал половин година отпуск за лечение, предстояла му тежка операция.

Това става след скандал, за който Lupa.bg единствена наскоро писа, че руса манекенка е вкарана незаконно в боксовата зала на затвора за свиждане на член на руската мафия, който е от Азърбайджан и чака екстрадиция в чужбина. 

Евелин Банев - Брендо се чувствал вече много добре в пандиза, отначало той недоволствал от условията там, но в момента се държал мъжки и не обелвал нито дума за допълнителни луксове. В килията си крими фигурата се занимавала предимно с йога упражнения. 

"Кокаиновият крал" се предаде доброволно. От 6 години той бе обявен за международно издирване, понеже е осъден за пране на пари от наркотрафик. Банев има присъди в Румъния, България и Италия. Експерти се категорични, че българската държава няма да го предаде на чуждото правосъдие, а Брендо ще излезе на свобода много по-рано от това, което трябва да излежи.