Само в Lupa.bg: Поли Паскова заряза БСП

Народната певица откри кампанията на виден гербер, лее глас срещу 1000 лева

Политика
12:40 - 01 Октомври 2019
8658
Само в Lupa.bg: Поли Паскова заряза БСП

Фолклорната певица Поли Паскова се раздели с БСП, научи ексклузивно Lupa.bg. След като дълги години пееше по различни събития на червените, включително и за откриване и за закриване на изборните кампании, бившата баскетболистка се е преориентирала вече към ГЕРБ.

Тя откри предизборната кампания на управляващите във Враца, където той се бори за втори мандат и по всичко личи, че е фаворит на местните за него. По наша информация Паскова е била поканена за гастрола срещу 1000 лева хонорар, който е символичен на фона на сумите, които партиите отделят за представянето си за вота на 27 октомври. Певицата е изнесла истински мини-концерт в парка на ж.к. Дъбника в балканския град и е събрала доста фенове. 

Последно многократната носителка на наградата на фестивала "Пирин фолк" се появи последно при БСП преди 3 години, когато социалистите отбелязваха 160-а годишнина от рождението на Димитър Благоев - Дядото в Банкя. Тази година на много места червените се отказаха от официално откриване на кампанията и предпочетоха да вложат последните си пари от екстремно намалената партийна субсидия в телевизионни спотове, билбордове и за агитация на граждани за техните кандидати "от врата на врата".