Само в Lupa.bg: Ричард Величков под домашен арест

Фитнес инструкторът е изпаднал в дълбока депресия, НАП разпореди проверка на приходите му

Нещо за четене
14:44 - 04 Октомври 2019
14802
Само в Lupa.bg: Ричард Величков под домашен арест

Фитнес инструкторът Ричард Величков е изпаднал в дълбока депресия, след като бе уличен в измама с хранителни добавки, издадоха от обкръжението му. По думите им риалити героят от „ВИП Брадър“ не е излизал от дома си вече повече от месец.

„Последния път, когато бяхме на кафе, местни бабаити от съседните маси му подхвърляха грозни подигравки. След побоя в началото на месеца Ричи тотално се депресира“, разказват приятелите му.

Инструкторът от Мадан бе разобличен от влогъра Любо Жечев, че продава опасна хранителна добавка, забранена от Европейската агенция по лекарствата. Малко след разкритията последва уволнение за Величков от фитнес залата, а по-късно инструкторът от Мадан бе нападнат пред дома си от неизвестни извършители.

„Много му се насъбра последните месеци, а той е с доста лабилна психика. В интернет отскоро се разпространяват и унизителни клипчета с негово участие - това направо ще го довърши“, притеснени са близките му. Те издават, че посрамения Величков си е наложил доброволен домашен арест.

Междувременно стана ясно, че Прокуратурата в момента подготвя обвинителния акт срещу него за разпространение на фалшиви медикаменти. Очаква се до края на месеца Величков да бъде официално обвинен. НАП пък е разпоредила проверка на приходите му.