Само в Lupa.bg: Станка Златева се ояде до 90 кила

Боркинята губи рекламен договор с онлайн магазин за дрехи, не се побира в мострите

Легенди
15:52 - 24 Юли 2019
8577
Само в Lupa.bg: Станка Златева се ояде до 90 кила

Народната любимка и бивша световна шампионка по борба Станка Златева не спира да трупа килограми откакто слезе от тепиха и започна да се занимава с треньорска дейност. Синеоката симпатяга поддържаше тегло от 71-72 килограма докато се бореше активно, но сега е надхвърлила 90 кила и кантарът застрашително клони към трите цифри, споделиха нейни приятели.

Двукратната олимпийска вицешампионка от Крушаре явно не може да се пребори с гена си. Всички във фамилията й са с доста едро телосложение, а батко й Йордан, който още няма 40 години, гони 150 оки живо тегло. Златева има дископатия и постоянни болки в кръста от огромните тежсти, с които е тренирала в продължение на десетилетие. По тази причина днес се движи твърде малко и калориите й се лепят застрашително.

Докато се бореше Станка не надхвърляше 70 кила

От напълняването страдат и личните дела на Златева. Преди близо 6 години Станка стана рекламно лице на голяма верига онлайн магазини за дрехи. Тази пролет обаче се оказало, че вече не е в състояние да се снима с новите модели, защото онези, в които успявала да се намъкне, а правели да изглежда като лошо увит дъвчащ бонбон. По тази причина от фирмата възнамеряват да прекратят контракта с легендата.

 „Обича да си угажда, на едно сядане изяжда колкото целия национален отбор на България за девойки, който тренира. А това са 12 момичета! Ако продължава така, скоро ще заприлича на Александър Томов”, дивят се колеги на легендарната боркиня.