Само в Lupa.bg: Васил Божков пръснал 1 милион по Никол Шерцингер

Нещо за четене
15:30 - 25 Юни 2020
14941
Само в Lupa.bg: Васил Божков пръснал 1 милион по Никол Шерцингер

Бившата изгора на Григор Димитров - Никол Шерцингер е жената, излязла най-солено на хазартния бос Васил Божков. Бизнесменът с 18 обвинения е пръснал почти 1 милион лева по атрактивната красавица, научи Lupa.bg.

Американската поп звезда е била черешката на тортата на грандиозния пир в чест на 60-ия юбилей на олигарха на остров Миконос, твърдят присъствали на грандиозния купон.

На 29 юли 2016 г. Божков празнува рождения си ден и кани най-богатите хора не само у нас, но и на Балканите, както и бизнес партньори от Близкия Изток, където се укрива в момента. Родните богаташи са превозени до Миконос с частния самолет на олигарха и остават на острова за негова сметка цели 4 дни. 

Гвоздеят на празника е била Никол Шерцингер, която приела поканата да пее в продължение на 45-минути за олигарха. Според базата данни на сайта "Celebritytalent.net", която съхранява ориентировъчните хонорари на най-известните звезди в света, хонорарът на Никол Шерцингер варира от 150 000 до 299 000 долара (347 000 - 520 000 лв.).

Тази сума обаче се отнася само за изяви на територията на САЩ. За участия извън Щатите и за частни партита сумата може да скочи и двойно.

Точният хонорар на бившата Гришовица за юбилея на Божков естествено ще си остане дълбока тайна, но колкото и да е той Никол е жената, по която олигархът се е изръсил с над половин милион за по-малко от час, а отделно е поел разноските й по престоя на острова и така сумата възлиза на около милион лева.

В Инстаграм профила си точно от тези дати Никол е споделила три поста. Един от хотелска спалня, от борда на огромна яхта и един от плажа.