Само в Lupa.bg: Веселин Калановски си купи часовник за 1000 лева

Бижуто на известна френска марка общинарят купил на разпродажба

Ексклузивно
16:30 - 23 Януари 2020
7666
Само в Lupa.bg: Веселин Калановски си купи часовник за 1000 лева

Актьорът и общински съветник от София в листата на Демократична България Веселин Калановски се сдоби с изящен часовник за малко над 1000 лева. Репортер на Lupa.bg засече многодетния татко и прясноизпечен политик на излизане от известна бижутерийна верига в центъра на София да се любува и да нагласява току що купения аксесоар, а любезни източници ни съобщиха, че той е взет на разпродажба и собственикът му е спестил цели 650 лева от новата цена. 


Става въпрос за елегантен спортно-елегантен часовник от стомана с полупрозрачна закопчалка, който освен стандартния датник, разполага и със секундарник и шикозни фосфоресциращи стрелки.

Френското бижу е с размер на корпуса от 41 мм, а стъклото е от сапфир-кристал с черен циферблат и индекси, разкриват още източниците на Lupa.bg. А за да е спокоен притежателят му, че часовникът ще служи дълго, е снабден и с добра водозащита. 

Калановски надали разчита на заплатата си като общински съветник, за да си позволи тази красота и функционалност, но по-скоро е успял да спести от многобройните си ангажименти като дублажен актьор на десетки касови ленти в последните години. Както е добре известно, това е най-доходоносната работа в гилдията, но и там е най-трудно уреждането, затова гласовете зад кадър са често едни и същи.