Само в Lupa.bg: Водещият на "Минута е много" рекламира дограми заради ниска пенсия

Легенди
14:00 - 03 Август 2020
5131
Само в Lupa.bg: Водещият на "Минута е много" рекламира дограми заради ниска пенсия

Легендата на телевизията-майка БНТ Петър Вучков не спира да работи и на 81 години. Вместо обаче да препитва любознателни мъже и жени, повелителят на любимото на поколения българи предаване "Минута е много", се налага да ползва гласа си, за да свърже двата края заради ниска пенсия. Отскоро минутковецът рекламира с неповторимия си тембър голяма фирма за дограми по радиото, а Lupa.bg научи, че хонорарът му за месец е едва 500 лева. 

Варненецът се навил да озвучава спота на компанията, защото бил и неин клиент преди години и останал доволен, довериха запознати. 

Иначе в свободното си време легендарният актьор прекарвал с внуците си и искрено се възмущава на протестите, превзели страната в последния месец. Авторът на култовата фраза "Няма време" от години е твърд поддръжник на премиера Бойко Борисов.

"Много вярвам на един човек и мисля, че той достойно си върши работата, това е Бойко Борисов. Колкото и плювни да има по отношение на него, вярвам, че грижата му е за България, а не за неговия джоб. Смятам, че е почтен човек и си върши работата в името на майка България", каза преди време Вучков.

Днес признава, че макар да има сигурни доходи от рекламата, все пак телевизията му липсва и много би искал под някаква форма "Минута е много" да възкръсне, за да радва зрителите с интелигентни въпроси и участници в най-известната ефирна викторина у нас.