Сантра бременна от бившия на Ася Капчикова (СНИМКИ)

Новини
16:11 - 09 Декември 2021
11741
Сантра бременна от бившия на Ася Капчикова (СНИМКИ)

Певицата Сантра е в очакване на своята първа рожба. Таткото на бебето е 12-години по-малкия от нея боксьор Кристиян Дончев. Поп изпълнителката е вече в 9-ия месец на своята бременност и се очаква да роди всеки момент. 38-годишната изпълнителка на "Късно за романтика" и 26-годишният спортист са заедно от една година, научи Lupa.bg. Дончев преди години бе гадже на Ася Капчикова, след като тя се раздели с Криско.

Новината за първото бебе на певицата съобщиха пред цяла България панелистите Марта Вачкова и Азис и водещите на "Маскираният певец" Герасим Георгиев-Геро и Краси Радков. Те обясниха, че изпълнителката на "Късно за романтика" е бременна и няма как да се крие маската на Госпожицата, която бе доста слаба. Оказаха се прави и Госпожицата бе Виктория Георгиева, която спечели шоуто.

Проверка в социалните профили на Сантра показва, че певицата не е активна от месеци. Последната ѝ снимка е от лятото, когато е споделила кадър с любимия си. Тя отбелязва, че е време за почивка, но и че скоро ще издаде нов проект.