Саша Илич: Конкуренцията между нас и Лудогорец ще бъде много сериозна

Трябва да има нови попълнения, водят се разговори, заяви треньорът на ЦСКА

Спорт
16:32 - 12 Декември 2022
1433
Саша Илич: Конкуренцията между нас и Лудогорец ще бъде много сериозна

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че борбата за титлата срещу шампиона Лудогорец в българското футболно първенство през пролетния дял от сезона ще бъде изключително сериозна. "Червените" имат аванс от точка през разградчани след изиграването на първите 18 кръга от кампанията.

"Конкуренцията между нас и Лудогорец ще бъде много сериозна. Ще бъде трудно, тъй като те имат доста добър състав. Ще играем мач за мач. Досега имахме и късмет в някои срещи през есента, но само с късмет не става, няма да успеем станем шампиони", коментира за БТА Илич.

Той добави, че иска да подсили състава през зимната пауза в Първа лига, но само с качествени попълнения.

"Трябва да има нови попълнения, водят се разговори, но аз казах и пред шефовете - дори само един играч да вземем, но той задължително трябва да бъде качествен", обясни специалистът.

ЦСКА се събира за зимна подготовка на 5 януари, а първото занимание ще бъде на 7 януари.

"Прибирам се в България на 4 януари. На 7 януари ще направим първа тренировка, а в предишните два дни футболистите ще минат медицински изследвания. Подготвителният ни лагер ще бъде в Турция. В момента се уточняват съперниците за контролните срещи там", каза още наставникът на "армейците".

Илич присъства днес в Белград на погребението на бившия старши треньор на ЦСКА, Славия и Литекс Миодраг Йешич, който загина в автомобилна катастрофа на 8 декември.

"Йешич е легенда на Партизан. Много го уважавах. Той често ни помагаше със съвети. Тук съм с част от бившите ми съотборници от Партизан, с които влязохме в групите на Шампионската лига. Искаме да изкажем съболезнованията си и да му отдадем последна почит", каза Илич.