Шаман е алтайската Ванга

Пророкът успокоява, че край на света няма да има

Мистика
15:04 - 21 Януари 2020 (обновена)
4109
Шаман е алтайската Ванга

Край на света няма да има, защото светлите сили ще удържат победа над злото. В това се кълне Артьом Игнатенко, наричан Алтайския шаман. Въпреки оптимизма, Игнатенко не спира да повтаря, че катаклизмите, които се случват на планетата и от които страда човечеството, са следствие от неразумните действия на самите хора.

Човекът живее все повече и повече по начин, който противоречи на законите на природата и се прави, че не е зависим от нея. А човечеството е напълно зависимо от природата, казва алтайската Ванга. Петричката пророчица също неведнъж говори за това. Артьом Игнатенко набляга, че в днешно време природата започва да „негодува” и човечеството тепърва ще изпитва гнева й. Природата започва безпощадно да коригира нарушенията, предизвикани и допуснати от земното население.

Игнатенко уточнява, че хората погрешно разбират нарушаването на природните закони само като екологични проблеми. Става въпрос за цялостно нарушаване в енергетиката на Земята, проявяващо се в нетрадиционна ориентация, хаотични сексуални връзки, неуважение към традициите на предците и още много проблеми, които всъщност са физически прояви на нарушения от духовно и морално естество.

Алтайският шаман пояснява, че на Земята се води борба между доброто и злото. През последните седем години тя толкова се засилва, че заплашва да доведе човечеството до универсална катастрофа. Обаче краят на света, за който се говори толкова много – заради планетата Нибиру, заради охлаждащото се слънце, заради гигантски астероид, наближаващ Земята, няма да се състои, защото светлите сили ще триумфират над тъмните.

Идва духовна промяна на епохите, духовната ера на планетата Земя наближава. Но дали всеки, който живее днес, ще бъде достоен за нея, е въпрос, на който всеки трябва да отговори сам: от коя страна на барикадата иска да остане - със светлината или с тъмнината, казва Алтайският шаман.