Шантавата германка Кьобке се влюби в "Боинг"

30-годишната берлинчанка намира машината за секси, но признава, че връзката им е сложна

Новини
17:00 - 12 Октомври 2019
17163
Шантавата германка Кьобке се влюби в "Боинг"

Германката Мишел Кьобке от Берлин, станала популярна в социалните мрежи с налудничави мании, сега избухна с нова. 30-годишната авантюристка обяви, че има любовна връзка с пътнически самолет „Боинг-737-800“. За новата страст на берлинчанката съобщи в. „Мирър“. Младата дама дори позира до стоманеното тяло на „любовника“ си.

Кьобке сподели, че летателната машина е  „привлекателна, секси, елегантна и прекрасно скроена“ и  нарича боинга "шатц" /превод "мили"/. Шантавата германка настоява, че има физическо и емоционално привличане към реактивния аероплан, предава БТА.

За да начеше крастата си, госпожица Кьобке понякога пътува на него. Но признава, че поддържането на романтична връзка със самолет е сложна работа. Тя има контакти с приятеля си само когато пътува или го посещава в хангара, което й се случило веднъж в живота.

Кьобке обаче е намерила хитро решение да бъде по-дълго с любимия – набавила си е умален модел от фибростъкло от него, който си държи вкъщи. Мишел се докосва и до някои оригинални резервни части от същия мантип самолет, за да поддържа близка връзка с избраника си.