Шеф Виктор Ангелов: В кухнята няма място за шибана романтика!

Любопитно
13:39 - 19 Февруари 2020
4675
Шеф Виктор Ангелов: В кухнята няма място за шибана романтика!

"В кухнята няма място за шибана романтика!", заяви шеф Виктор Ангелов малко преди старта на новия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen Българя. Топ готвачът допълни, че в професионалното готвене няма място за дъртаци и намекна, че кухнята не е много за жени.

"Предпочитам да поднасям съвършена храна, разбира се, доколкото е възможно. Когато храната не е такава, тя не стига до гостите. Живеем в центъра на България и няма как да си вържа две прасета в задния си двор и да ги храня с остатъците. За успокоение на хората, храната не отива в кофата, а в 99% от случаите се изяжда от операторите. Прасенцата са операторите (смее се), които стискат палци да има повече върната храна", призна чистосърдечно Ангелов, който ще има нелеката задача да  открие новия шеф-готвач на България.

Той отваря вратите на най-желаната кухня на 25 февруари, като третият сезон ще е под слогана „Емоции под налягане“. Тазгодишното издание на формата отново ще предложи на зрителите епични битки, вълнуващи преживявания, оспорвани двубои и кулинарни шедьоври.

Нови 18 гладиатори с готварски престилки ще се впуснат в предизвикателството Hell’s Kitchen България и ще демонстрират своите професионални умения  пред погледа на цяла България. Кулинарната академия е подготвила различни предизвикателства за участниците, които ще трябва да докажат своя талант, търсейки баланса между отборната игра и силното желание за индивидуалната победа. Най-добрият сред тях ще стигне до финала, където го очакват 100 000 лв. и договор с ресторанта на шеф Виктор Ангелов.