Шиниъд О'Конър: Друсаният Принс искаше да ме пребие

Дребничкият певец редовно налитал на колеги

Свят
16:54 - 18 Септември 2019
5815
Шиниъд О'Конър: Друсаният Принс искаше да ме пребие

Шиниъд О'Конър обяви, че покойният й колега Принс преди време се опитал да я пребие, след като се надрусал в дома си в Лос Анджелис, съобщи в. „Сън”. Ирландската певица твърди, че я е преследвал с възглавница, „пълна с нещо тежко“, за да я удари по време на причудлива късна среща между двамата.
 
Шиниъд О'Конър казва, че "много плашещото преживяване" се е случило, когато е посетила Принс сама в Ел Ей. Когато беше разпитана за връзката им в популярно телевизионно шоу, излъчено наскоро, тя каза: „Срещнахме се веднъж, но не се разбирахме много добре, опитахме се да се сбием. Това не е шега, изобщо не е шега, всъщност беше много плашещо преживяване."
 
Певицата твърди, че тя и Принс се скарали, когато тя отказала да стане негово протеже. Спомняйки си за ужасяващата среща в Ел Ей, тя добави: „Извика ме една вечер в къщата си и аз глупаво отидох сама, без да знам къде съм. Той побесня, защото му беше неприятен фактът, че не искам да записвам за него.” По-късно О'Конър добави: "Аз не съм единствената, която е нападал. Едно от момичетата от групата му беше в болница със счупени ребра по онова време". 

Принс беше на 57 г., когато почина, след като бе открит сам в асансьор в дома си в Пейсли Парк на 21 април 2016 г. Резултатите от аутопсията разкриха, че той е починал от случайно предозиране с фентанил – наркотик, 50 пъти по-мощен от хероина, припомня БГНЕС.