Щастлив финал: Откриха Мартин жив и здрав

20-годишното момче намерено на Централа гара в София

Новини
18:50 - 29 Януари 2023
9871
Щастлив финал: Откриха Мартин жив и здрав

20-годишният Мартин, който беше в неизвестност цели 5 дни - от сряда до неделя следобед, вече е открит. Той е бил намерен във видимо добро състояние в района на Централна гара в София, въпреки че е бил малко объркан и дезориентиран, научи Lupa.bg.

Майка му получила сигнал от хора, които са го забелязали на Централна гара в София, в ранния следобед. Тя потвърди за "По света и у нас" добрата новина. С момчето в момента са полицаи. Майката пътува към столицата, за да се види със сина си.

Припомняме, че Мартин изчезна на 25 януари вечерта, след като се качил във влака от Пловдив за Стара Загора. Бил е облечен с тъмносиньо яке, черни дънки, кафяв пуловер, черни маратонки. Майката бе получила сигнал, че момчето й е забелязано в столичен търговски център, изглеждало много притеснено и било с немита коса. 

Жената бе получила смс от телефона на Мартин, в който той казва, че е добре и ще се прибере сам, но без да разкрива подробности къде се намира и какво точно му се е случило. Трябвало да си дойде в събота, но така и не се прибрал.