Щастливец намери открадната си кола до МВР-Благоевград

Актуални новини
11:14 - 30 Септември 2019
1266
Щастливец намери открадната си кола до МВР-Благоевград

Куриозен случай с краден автомобил в Благоевград завърши с щастлив край за собственика на возилото, но не и за спипаните да се возят в колата мъж и момиче.

Неизвестни откраднали тойота в югозападния град. Часове по-късно обаче на булевард „Джеймс Баучер“ собственикът видял колата си.

Автомобилът бил паркиран върху пешеходна пътека в района на хотел в центъра и само на 150 метра от Първо районно управление на МВР. Собственикът се обадил да съобщи в полицията, че сам си намерил откраднатата кола. Новият „собственик” не бил в тойотата, а в хотела. При появата на две патрулки, които блокираха булеварда, крадецът избягал.

В автомобила обаче стоели младо момиче и мъж, които бяха закопчани с белезници. След като пристигна майката на момичето, тя и спътникът й бяха изведени от крадения автомобил и качени в патрулка, която ги отведе за разпит.

Има съмнения, че двамата в автомобила, както и избягалият водач, са употребили наркотици. Водачът на крадения автомобил се издирва. На място са пристигнали и криминалисти за снемане на отпечатъци от лекия автомобил.