Щерката на Стоичков сложи силикон (Снимки)

Топ
15:09 - 26 Януари 2022
4752
Щерката на Стоичков сложи силикон (Снимки)

Мика Стоичков вече по нищо не отстъпва на родните плеймейтки и също като тях е едни гърди и една уста напред. Щерката на футболната ни легенда Христо Стоичков си е сложила силикон в бюста. Не е ясно дали 33-годишната Михаела се е доверила на български лекар, или пък е предпочела да легне под ножа в чужбина. Само до преди година Стоичкова бе плоска като дъска, а днес уверено пъчи силиконови бомби, които най-вероятно са около 300-350 кубика, защото не е сложила прекалено голям бюст.

Новите бомби на Мика

Младото момиче явно е имало комплекси за това, че не е надарена, и е решила да се тунингова като фолк певица. Звездната наследница е на ваканция в Тулум, Мексико, откъдето сподели снимки в социалните мрежи. Мика публикува фото по бански, като с кадъра демонстрира новите си форми и бързо натрупа хиляди лайкове, предимно от мъже, пише в. „Уикенд”.

 От няколко години насам дъщерята на носителя на „Златна топка” не спира да се подлага на всевъзможни интервенции за разкрасяване, подмладяване и да прави устните си все по-големи. Голямата щерка на футболната легенда вече има джуки, които могат да конкурират по големина тези на Мара Отварачката. В последно време Михаела стана по-активна в инстаграм, а сред снимките, които публикува, има и доста разголени. Наскоро дъщерята на Христо Стоичков изгря в сръбско издание, което я коронова като „кралица на голите снимки“.

Щерката на Камата преди силикона

Вестникът публикува материал, озаглавен „Баща й беше футболен майстор и първенец на Европа, а тя стана кралица на голите снимки”. Към материала е включена галерия с десетина фотоси, на които хубавата Мика е по-разголена. Таблоидът припомня успехите на Камата на терена, с които той остана в историята. „От друга страна, дъщеря му Мика също привлича много внимание, но не със спортни успехи, а с атрактивни снимки, които качва в социалните мрежи”, отбелязва сръбският вестник и с право.

Стоичкова не показва много често гърдите си, но пък обича да ни навира в очите едрия си задник. В профила на Мика в социалните мрежи е пълно с кадри на задните й части, които гордо пъчи на плажа, на яхта или дори в дома си.