Щур късмет! Жана Бергендорф спечели 250 000 лв. от лотарията, дано не ги изшмърка

Потъналата в дългове певица е на седмото небе

Любопитно
17:26 - 13 Септември 2019
55460
Щур късмет! Жана Бергендорф спечели 250 000 лв. от лотарията, дано не ги изшмърка

Щур късмет споходи потъналата в дългове Жана Бергендорф. Певицата спечели 250 000 лева от Националната лотария, в която играе редовно с малки суми. Бергендорф е спечелила солидния кеш в началото на седмицата.

Освен финансовите проблеми, Жана се изчъваше и от серия провали в личния живот – побоищата с бившия си любовник - кубинеца Леандър, драмата с наркотиците, заради които два пъти попада в ареста, съдебните дела и прочие ужаси, пише сайта „Хот Арена”.

Певицата без малко да остане и без най-скъпото си същество - своето дете, но в крайна сметка успя да направи възможното, за да се поправи и да го задържи до себе си. Жана е на седмото небе от щастие, споделиха нейни приятели, доволни от неочакваната развръзка.

Преди време Лео, с когото поп звездата имаше връзка няколко години, подаде жалба по Закона за защита от домашно насилие срещу нея, след като при грандиозен скандал и след употреба на наркотици певицата го бутна и той си счупи крака.

Жана обаче твърди, че танцьорът от еротичната формация "Максимус" редовно я малтретирал и заради него започнала да употребява дрога. Бергендорф е категорична, че вече не шмърка кокаин. "Е, пушила съм трева един-два пъти - ако някой запали около мен, си дръпвам", признава червенокоската. Дано да е така, ще е доста неразумно да обърне наградата в екстри от Колумбия, стискат палци феновете й.