Синът на Цветанка Ризова няма 1 работен ден, тя го брани като орлица

Младежът завърши в Англия, не е ясно с какво се занимава в момента в Ню Йорк

Шоу
20:16 - 25 Юни 2024
14330
Синът на Цветанка Ризова няма 1 работен ден, тя го брани като орлица

Водещата Цветанка Ризова е бясна от постоянните подмятания, че синчето й Георги няма и един работен ден в живота си, а само харчи парите на богатия си татко в САЩ.

Синът на Цветанка и бившия ѝ съпруг Анатоли Георгиев – Георги, е възпитаник на Американския колеж в София, а после бе студент в реномиран ВУЗ в Англия. Към днешна дата живее в Ню Йорк.

След дипломирането си често бе засичан в София, включително заедно с майка си, на разходки в центъра на столицата или из големите молове, но престоят му у нас бил за кратко. Не е ясно с какво точно се занимава Георги в Щатите, макар баща му да е заможен бизнесмен, но майка му твърди, че още от тийнейджър младежът не е спирал да работи.

„Мога да подмина с насмешка твърденията, че се подлагам непрекъснато на козметични процедури, обаче не мога да отмина с насмешка твърденията, че синът ми си живее безгрижно и не работи. Защото, докато беше студент, работеше всяко лято и нямаше нито един ден без ангажимент. Работи без прекъсване и се издържа абсолютно сам“, хвали детето си Ризова.

Мама Цветанка с Георги

Журналистката отдавна е в отбора на разведените, след като прекрати 20-годишния си брак с бащата на сина си. От 2 години насам тв водещата е щастливо обвързана със столичния адвокат Красимир Недев. Двамата живеят на семейни начала. Зад гърба си Недев също вече има един разтурен брак, от който има син, дъщеря, че дори и внуче.

58-годишната Цветанка все още не е станала баба, а и синът ѝ не се е показвал с половинка до себе си. Но тв звездата сподели, че ще се опита да бъде толерантна свекърва, макар да била особено взискателна към приятелките на Георги и всички да ѝ се стрували неподходящи.