Скандал: Плеймейтка обвини гаджето си, че е гей жиголо

Анджелина, която се прочу с аматьорско порно клипче с футболиста Йордан Йорданов, твърди, че той проституира с мъже

Ексклузивно
12:56 - 21 Април 2019
17241
Скандал: Плеймейтка обвини гаджето си, че е гей жиголо

Станалите печално известни с аматьорското си порно плеймейтка Анджелина и бившият футболист и модел Йордан Йорданов, стигнаха дъното с идиотска война в социалните мрежи. Двойката си размени отвратителни обвинения в проституция и меркантилност, видя репортер на Lupa.bg.

Ангелинка нападна бившето си гадже в личния си Инстаграм, където разкрива подробности от интимен характер, за които в публичното пространство отдавна обикалят съмнения - а именно, че Данчо ходи и по двата бряга.

Плеймейтката споделя снимка от профила на гаджето си от негова екзотична почивка с Сингапур преди известно време. Най-отгоре на фотото плеймейтката е написала въпросително „Майка ти и баща ти знаят ли за колко пари си даваш задника на дестинацията от снимката?“, а по-надолу под позиращия в басейна Данчо е добавила поредно запитване: „А знаят ли жените как живя на мой гръб толкова време и как те извадих от общежитието, ти си нищо комплексирано п*далче“, довършва Ангелинка от пазарджишкото село Козарско.

Брюнетката споделя скрийншот от разговор с Йордан, където е написала: „Ето ти реклама - нали това те държи жив“, намеквайки за мечтата му да е известен и е отбелязала неговият профил, а от написаното послание разбираме, че тя съжалява, че е живяла с „педал за 150 лева на час“ и признава грешката си, че е допуснала „същия този педал да си прави реклама“ на неин гръб.

От своя страна набедения за жиголо Йордан не реагира на писанията на приятелката си. Снимките му с нея си стоят в профила му и по нищо не си личи да се е притеснил от обидните постове.

Припомняме, че миналата година странната двойка стана светкавично и напълно незаслужено изключително известна с кратко порноклипче на мек диван, което Ангелинка и Йордан сами разпространиха.