Скрит гей ли е "Ергенът" Алек?

Слуховете твърдят, че е интимно близък с приятеля си Иво

Шоу
11:30 - 23 Май 2024
11548
Скрит гей ли е "Ергенът" Алек?

Александър Младенов, който изигра ролята на Ергенът 3, в момента е побъркван от бъзици от почти всички българи. Хората го обвиняват за това, което причини на Магдалена и Надежда, но явно той си има своите причини за стореното - да речем ако е скрит гей.

В интернет се появи снимка  на Алек от гостуването в „Ергенът” на най-добрия му приятел Иво. Кадърът е доста интимен. Иво е зад Алек и го обгръща нежно с ръце.

Съмненията, че Александър е хомосексуалист, се засилиха изключително много, след като от 26 жени не успя да си избере нито една. Дори да не е бил влюбен в никоя, нищо не му пречеше поне да опита връзка с Маги или Нани.

Според доста зрители на предаването майка му е наясно със сексуалната му ориентация и нарочно е „отрязала” финалистките, защото знаела, че синът й ще е нещастен с жена.

Иво бе представен като най-добрия приятел на Алек още от ученическите му години. Какво търси обаче в „Ергенът” и защо изобщо му се дава ефирно време? Явно е, че Иво е поканен по настояване на главния герой, като не е изключено да е искал просто да се видят.

Според някои слухове Алек и Иво живеят заедно и се радват на бурен сексуален живот.