Слави: Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!

Това е жълтопаветната душа, щеше да е адски смешно, но е тъжно, написа шефът на ИТН

Топ
16:35 - 22 Февруари 2024
3129
Слави: Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!

Саркастичен коментар за днешния скандал между Делян Пеевски и Христо Иванов направи Слави Трифонов на профила си във фейсбук. 

Ето и какво написа Дългия:

Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян Пеевски, която гласи: “Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми.” Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов. Министър на Бойко Борисов, защитник на свободата на плажа на Ахмед Доган, авторът на лъжата, че аз съм дългата ръка на ДПС, въобще, борец срещу присъствието на ДПС в българското политическо пространство.

Това коментира лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във Фейсбук.

Спомняте ли си как се беше снимал пред централата на ДПС и крещеше “Нито глас за Пеевски”? И, в крайна сметка, сгушен в скута на Делян Пеевски, пие мазно турско кафе. Би трябвало тук да приключи политическата му кариера, заради лъжите, заблудите, измамите, липсата на достойнство, липсата на всякакъв срам, абсолютната наглост и дебелоочие. Би трябвало неговите избиратели да го изгонят от удобния стол на политик и техен представител, смята Трифонов.

Но, това едва ли ще се случи. Защо? Не знам. Това са тайните на човешката природа, българския политически живот и жълтопаветната душа. Ще кажа клише, но то е абсолютно вярно за ситуацията - щеше да е адски смешно, ако не е толкова тъжно, добавя още лидерът на ИТН.

Просто сега, всеки път като видя физиономията на Христо Иванов ще си представям как седи миличко и нежно, приласкан в скута на Делян Пеевски и пие мазно турско кафе. Или поне аз ще си представям това, за вас не знам. Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим, завършва Трифонов.