Слави: Не ми пука за ГЕРБ: “УУУ!”, “Долу!”, “Оставка!"

Лидерът на "Има такъв народ" ядосан от решението, че няма виновни за изтичането на данни от НАП

Политика
16:39 - 20 Февруари 2020
5020
Слави: Не ми пука за ГЕРБ: “УУУ!”, “Долу!”, “Оставка!"

Лидерът на новоучредената партия "Има такъв народ" Слави Трифонов излезе с коментар във връзка с доклада на парламентарната комисия, която разследваше изтичането на личните ни данни от НАП.

Ето какво написа тв водещият:

Днес излезе докладът от разследването на парламентарната комисия за изтичането на нашите лични данни от НАП. И резултатът е... че няма виновни. Никой не е виновен. Данните просто са изтекли. Значи, ако някой ви обере апартамента и вие търсите справедливост и възмездие, няма да ги получите, защото в България е така - много е вероятно никой да не е виновен.

От кумова срама можеха поне да кажат, че някой е виновен – “още не знаем кой, но ще го открием”. Ей така, да оставят частичка надежда, че все пак ще търсим справедливост. Но не би.

Приемете го. Приемете го, уважаеми съграждани, уважаеми българи, които нямате право на лични тайни, защото живеете в такава държава.

Сега ми иде да освиркам цялата комисия в парламента, да викна “ууу”, “долу” и “оставка”, но се притеснявам, че утре парламентарната група на ГЕРБ ще поиска от парламентарната трибуна да се извиня. И понеже не ми пука за парламентарната група на ГЕРБ ще изкрещя с пълно гърло – “УУУ!”, “Долу!”, “Оставка!"