Слави: Вижте коалиция на лицемерието в действие (Видео)

Дългия публикува видео, което показа двете полюсни мнения на "Продължаваме Промяната" за Румен Радев

Новини
20:33 - 06 Август 2022
10897
Слави: Вижте коалиция на лицемерието в действие (Видео)

Слави Трифонов публикува видео, което показа двете полюсни мнения на "Продължаваме Промяната" за Румен Радев. В началото на клипа е Кирил Петков, който призовава с видеообръщение избирателите да гласуват за президента на балотажа на президентските избори през изминалата година. 

"Зa дa прoдължим #Прoмянaтa c пълнa cилa, нe трябвa дa се oтпуcкaмe нитo зa миг. В нeдeля глacувaй зa прeзидeнтa, кoйтo зaпoчнa прoмянaтa. За да имаме "Продължаваме промяната", тази промяна трябваше да започне от някъде. Човекът, който я започна, се казва Румен Радев. Това беше човекът, който излезе на площада без да го е страх и се опълчи срещу всички тези, които крадат от нашата република. Това е човекът, който обедини всички нас и ни даде възможност да повярваме, че промяната е възможна. Заедно с него, в следващите 4 години, аз вярвам, че ще направим България да бъде тази, с която всички ние да се гордеем", казва Петков във видеото, а във втората си част бившият премиер говори срещу Радев. 

В продължението на клипа виждаме Асен Василев, който също първоначално подкрепя президента и го хвали, а впоследствие му дава оценка 0.