След 3 дни блокада: Изведоха с белезници Добромир от апартамента в "Люлин"

Общество
16:37 - 04 Май 2022
3671
След 3 дни блокада: Изведоха  с белезници Добромир от апартамента в "Люлин"

Най-после изведоха мъжа, който се беше барикадирал в апартамента си в столичния квартал "Люлин". Той е арестуван, съобщиха за Lupa.bg от пресцентъра на СДВР. 

Мъжът е отведен в 9-то Районно. Образувана е преписка. Вероятно ще бъде съден за хулиганство. 

Добромир е на 35 години. Той е с множество криминални регистрации. Не се изключва и версията да е бил под въздействието на наркотици.

Негови съседи разказват, че бил агресивен и друг път. Срещу него са подавани многократно сигнали в полицията, но без да има резултат. 

"Той като се напие - и се започва циркът. Добромир редовно пресреща и напада хора от входа. Той влиза в чисто физическа разпра с всички - независимо дали му се прави забележка или не. Вадил е нож на приятелката ми", разказва Светослав, един от съседите на барикадиралия се мъж. 

"Жилището, в което живее Добромир, заедно с баща си - е общинско. Имаме няколко сигнала за ненавременно плащане на сметки, но жалби към общината няма", заяви началникът отдел "Общинска собственост" към район "Люлин" Елена Василева. 

Той е там от неделя вечерта и изхвърляше предмети през прозореца си - щори, микровълнова, газова бутилка, стъклени шишета и чаши.

По-късно от СДВР се свързаха с медията ни и уточниха, че Добромир не е арестуван, а е откаран в психиатрично заведение.