След караница между деца: Бащите им се хванаха за гушите

Единият родител блъснал колата на другия, след което започнали да се млатят

Общество
17:38 - 19 Април 2023
2963
След караница между деца: Бащите им се хванаха за гушите

Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и между бащите им. Последвал е бой и дори блъскане с автомобил. Сюжетът е от Гоце Делчев и се разиграва пред очите на синовете им. Това, по думите на родителите, налага децата да посещават психолози.

Съпругата на блъснатия с кола мъж - Велин Тодоров, обвинява другия баща - Тома Мутафчиев, в опит за убийство. 

„На 20-30 метра се сбиват двамата в присъствието на детенцето ми, след което жена се развиква и се оставят. Мъжът ми продължава пеша по тази улица с детенцето ми. Настигнат е от другия човек, който е бил в колата, и умишлено го блъска зверски. Този спира по-надолу 5 метра, връща се и започва да го бие, докато мъжът ми е в безсъзнание“, разказва пред Би Ти Ви Вера Макриева, съпруга на Велин Тодоров.

Мутфачиев пък от своя страна обвинява Тодоров, че той пръв го пребил пред детската градина на детето му. 

„На 28-и отидох да си закарам детето от детска градина. Не знам даже от къде дойдоха Велин и синът му и направо започна да ме удря, да ме души, бях зверски пребит. Детето беше излезнало пред стълбичките и от стълбичките стана свидетел на всичко“, разказа Тома Мутафчиев, участник в конфликта. 

Видеокамери са заснели как Тома Мутфачиев настига с автомобила си Велин Тодоров и го удря. Мутафчиев обаче каза, че е действал под афект и това за него е непозната случка.