След клинична смърт: Има други същества на небето

Мистика
14:02 - 10 Октомври 2021
9047
След клинична смърт: Има други същества на небето

Американката Мери Нийл пада във водата, докато кара каяк, и остава без кислород в продължение на 30 минути. Когато жената е открита, външният й вид е ужасен -тя е подута и лилава. След като оживява незнайно как, Мери Нийл разказва за своя предсмъртен опит. Жената твърди, че докато била в клинична смърт, срещнала група странни същества на небето.

Мери Нийл е ортопедичен хирург. Тя преживява клинична смърт през 1999 г., докато пътува с каяк до южно Чили. Тя пада във водата при опасна част на един от водопадите. Жената е открита безжизнена под 3-метров стълб вода, където прекарва без кислород в продължение на 30 минути.

Според Мери тя не е изпитвала никаква болка или паника и през цялото това време, докато е била под вода, се е чувствала по-жива отвсякога. Хирургът разказва, че почувствала как душата й се отделя от тялото и била отнесена на небето. Там веднага я посрещнала група непознати същества. Мери признава, че не знае как точно да ги определи - като духове, хора или някакви други създания.

Мери не разпознавала никой от тях, но чувствала, че всички те играят важна роля в нейната съдба, като например нейните баба и дядо, които са починали много преди тя да се роди. Според Мери в отвъдния свят тя била посрещната с отворени обятия и след това поведена по пътека, осеяна със стотици хиляди цветя и водеща до огромна куполна структура. Мери съвсем ясно усещала, че си е у дома си. В същото време тя можела да се обърне и да разгледа физическото си тяло, потънало във водата.

Спътниците на Мери, които участвали в групата каяци, търсили Мери в продължение на 15 минути. Накрая един от мъжете я открил. Когато я извадили от водата, тялото й било подуто и лилаво.

На небето на Мери било казано, че трябва да се върне в тялото си, защото времето й да напусне физическия живот още не е дошло. След тези думи жената веднага дошла в съзнание. Точно в този момент вече отчаяните спасители се опитвали да я върнат към живот. Преживяването на Мери коренно променило възгледа й за смъртта.