Софиянец твърди: Христо Шопов заплаши и мен с пистолет пред "Икеа"!

Актьорът имал сблъсък и с друга жена на паркинга на мол

Новини
11:39 - 23 Февруари 2024
7623
Софиянец твърди: Христо Шопов заплаши и мен с пистолет пред "Икеа"!

Малко след като стана ясно, че Христо Шопов е арестуван заради заплашване на жена с пистолет, във Фейсбук се появиха коментари на други хора, които също твърдят, че прочутият актьор им е вадил пистолет. Според изумителния разказ на един от потребителите, звездата от "Страстите Христови" откровено го заплашил, че ще го застреля пред магазина на „Икеа“ в София. Ето какво разказва той:

„Имах сблъсък с този човек неотдавна. Преди няколко месеца на паркинга на "Икеа" му направих забележка, че е паркирал неправилно и блокира входа на малкия открит паркинг. Той ми се развика: "Ей сега ще извадя пистолета и ще те гръмна на място"... Побеснях! Наложи се да го стисна за гушата и да го затисна с вратата на собствената му кола, че да се успокои. Като го пуснах, продължи да се пеняви и да вика: "Сега ще видиш какво ще стане“, разказва потърпевшия за сблъсъка си с актьора.

Друга жена, представила се като Цвети, пък разказва: "И аз имах сблъсък с него преди няколко седмици на паркинга пред един мол. Напсува ме грубо, защото не съм можела да паркирам и съм го бавела. Нарече ме как ли не... Слязох от колата и отидох при него да го питам защо псува така грозно една жена, а той още повече се вбеси. Посочи жабката и каза: "Марш от тук, ма! Ей там държа пистолета, дори няма да стрелям - само ще те цапна с него и си дотук"! Потресох се от тази агресия! Човекът очевидно е опасен...".