Стивън Жанг: Следващият сезон ще е още по-вълнуващ за Интер

Спорт
14:14 - 25 Май 2022
1739
Стивън Жанг: Следващият сезон ще е още по-вълнуващ за Интер

"Беше невероятен сезон. Добавихме два трофея към колекцията ни и преминахме групите на Шампионската лига след толкова дълго време. За съжаление на спечелихме титлата, но бяхме в борбата до самия край. Поздравления за Милан и всички наши конкуренти в първенството. Изключително доволни сме да видим нашите фенове как празнуваха с трофеите", заяви собственикът на Интер Стивън Жанг пред клубната телевизия на нерадзурите.

"Срещнахме с треньора Индзаги и цялото висше ръководство, за да започнем планирането за следващия сезон. Това е знак, че работим като едно цяло, което е ключово за успеха на клуба. Сезонът току-що приключи, но ние не спираме да работим. Вече мислим за следващия. Като футболен клуб, нашата основна цел е да останем конкурентноспособни и да се борим за най-големите трофеи. Днешната среща ни позволи да планираме следващия сезон и да се опитаме да се подобрим в сравнение с изминалата кампания", допълни азиатският бизнесмен.

"Започнахме преди шест години. Най-накрая през миналата година спечелихме титлата, а сега добавихме още два трофея. Това показва, че работим в правилна посока. Особено впечатляващи са броят на спечелените точки през последните три сезона. Това показва, че всички в клуба работят правилно. Искам да поздравя всички служители в клуба, това е екипна работа. Техните усилия и подкрепата на феновете са в основата на тези резултати. Има възходи и падения, но ние вярваме, че сме на прав път. През следващия сезон ще продължим напред още по-мотивирани", каза още Жанг.

"Казах на треньора преди няколко месеца, че работата с него ни удовлетворява. Удоволствие е да се работи с човек като него в тази индустрия. Той е много интелигентен човек, страхотен треньор и това се вижда от резултатите. Той създава спокойна атмосфера, както в офиса, така и в съблекалнята. Ние ще продължим заедно с него. Той има нашата подкрепа, както и тази на феновете.

Трябва да сме още по-конкурентни. Целта е винаги да се подобряваме. На първо място са резултатите и след това идва всичко останало. Освен това, като един от най-големите футболни клубове в света, ние трябва да сме устойчиви на всяко ниво. Това се отнася и за организиционната ни структура, фирмената култура, маркетинг и търговски способности. Най-хубавото е, че виждаме феновете да се завръщат на стадиона и да подкрепят играчите. Това беше най-запомнящата се част от сезона и искаме да продължим така и през новия", завърши китаецът.