Страх от "народната любов": Кметът-жалбар не ходи на работа!

Николай Веселинов, който постоянно входира сигнали срещу стадиона на ЦСКА, се притеснява за здравето си

Спорт
15:20 - 27 Септември 2023
8653
Страх от "народната любов": Кметът-жалбар не ходи на работа!

Заместник-кметът на столичния район "Красно село" - Николай Веселинов, който постоянно входира жалби срещу възможността да започне реконструкцията на стадион "Българска армия", е доста притеснен за здравето си и неколко дни не ходи на работа, научи Lupa.bg.

Беловласият заместник на Росина Станиславова, която преди да бъде махната, постоянно беше упреквана, че не си върши работата, бързо беше разкрит от феновете на ЦСКА, които му обявиха открита война и го заплашиха с линч.

Нещата дори стигнаха по-далеч, след като в социалните мрежи бяха публикувани негови снимки, а наред с това номера на личния му номер и служебния му мейл, които буквално "завряха и закипяха" след новината, че той е единствената и основна пречка на този етап нещата със стадиона на ЦСКА да не се случват по план.

Мрачната новина и действията на на Веселинов бяха оповестени от адвокатите на ЦСКА, а за останалото се погрижиха привържениците.

"Ето, тая свиня, наречена Николай Веселинов Веселинов, е жалбоподателят, заради, чиито му жалби се стопира и се отлага за неопределено време и то за не малък срок началото на строежа на "Армията". Естествено, че мършата е само лицето и със сигурност зад него стоят много подобни му помияри и интереси това да не се случи", написаха част от привържениците в групите на армейците в социалната мрежа Фейсбук.

Явно уплашен от народния гняв, беше оповестено, че Николай Веселинов е готов на среща с феновете и ги кани в община "Красно село", за да дискутират темата и да изгладят взаимоотношенията си.

Той е от Демократична България, като бе заместник на скандалната кметица на "Красно село" Росина Станиславова, която беше отстранена от поста от съда за конфликт на интереси, а Веселинов временно я замести.

След това бе избран нов кмет в лицето на арх. Румен Русев, като въпросният Веселинов в момента е негов заместник.