Сузанита надмина Мара Отварачката по джуки

През ключалката
16:49 - 30 Април 2019
5572
Сузанита надмина Мара Отварачката по джуки

Сузи Мурад надмина Мара Отаварчката по размер на устните си. 16-годишната мома с претенции за певица, позната повече като Сузанита, е наблъскала с доста силикон в бюста и от плоска като дъска ученичка вече е пищна тийнейджърка, а устните й добиват все по застрашителни размери, видя Lupa.bg.

Макар че по закон още се брои за дете, пробивната певица е сложила по 350 кубика във всяка гърда с одобрението на родителите си. Причината – още е непълнолетна и за такава манипулация се изиска разрешение от родителите. Баща й Орхан Мурад и майката Шенай изненадващо нямали нищо против и на драго сърце разписали документа, щушукат в чалга средите.

Новите гърди на Сузанита

Познати на семейството твърдят, че Орхан Мурад не можел да откаже нищо на единствената си щерка и се съгласявал с всеки неин каприз. Отделно от бюста невръстната блондинка с хиалуронова плънка и устата си.

„Изглежда точно като надуваема секс кукла. Не може да си затвори устата от хиалурон. На фона на малкото й личице е направо брутална”, в социалната мрежа почитатели на младата певица.

Скоро щерката на фолк легендата се похвали с новото си вдигащо тестостерона деколте и сутиен, който от чашка А вече ще се пръсне в Д. Очаквано, вместо положителни отзиви, повечето хора се отвратиха от вида на все още непълнолетната девойка, която въобще не прилича на наборките си.

Социалните мрежи прегряха от коментари, че Сузи Мурад е още прекалено малка, за да се тунингова. Освен пластичните корекции, блондинката се хвали и с гаджетата си, които се сменят по-често от сезоните. Още на 14 години бройката й надхвърляше 10, а завистливи съученички се питат колко ще е овършала, когато навърши четвърт век?!

Наследницата на Орхан обича да е скандална, провокативна, да пие, да пуши марихуана, да се татуира, да сваля мъже, въобще, нищо от живота на големите не й е чуждо, а баща й я подкрепя, защото смята, че трябва да пробва от всичко.

Досега Мурад и съпругата му Шенай демонстрират пълно съгласие с поведението на наследницата си. Изпълнителят на „Хиляди слънца” неведнъж заяви, че тийнейджърката не е по-скандална от другите имена в бранша и по друг начин не може да се пробие в България.

„Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство”, закани се Орхан преди време, очевидно пропуснал да види външния вид на своята гордост.

Звездата на младото момиче изгря със скандал и до днес продължава да е все така провокативна – оскъдно облекло, размахване на среден пръст и всичко, което може да я вкара в дневния ред на обществото.

Наследницата на фолк динозавъра обаче днес няма нищо общо с вида си преди 4 години, когато е едва 11-годишна и още е сладко дете. „Пред нас виждаме 30-годишна златотърсачка, не и тийнейджърка”, гневят се фенове и врагове във фейсбук.

Щерката на Орхан Мурад обича да е скандална