Светлана изплаща дълговете на Гущеров със SEX

Кирил Терзиев опрощава на семейството по 10 бона на сеанс

Шоу
15:21 - 26 Юни 2024
14638
Светлана изплаща дълговете на Гущеров със SEX

Актуалната мълва в средите на богатите и известните гласи, че хазартната зависимост на Християн Гущеров е в основата на натрупването на задълженията на фамилията. Милионерският син профукал между 400 и 900 бона на комар и това е причината борецът Кирил Терзиев да погне семейството.

Преди около месец Светлана се оплака, че пред входа на дома й е била пребита зверски от бореца, който се води семеен приятел. Тя тръгна да го съди, но към днешна дата всички обвинения са свалени.

Плеймейтката и Кирил са сключили сделка, според която борецът опрощава по-голямата част от дълговете на Християн, но за сметка на това жена му се задължава да прави секс със събирача на дългове за всеки 10 бона.

Терзиев знае, че няма да види пари, поне да топне чушката

Това не е нещо ново за бившата плеймейтка. Запознати твърдят, че Терзиев е бил неин любовник, преди да се омъжи, като връзката им продължила и след сватбата. Именно Светлана запознала Гущеров с лихваря и така започнало всичко.

Семейство Гущерови обаче е на ръба на фалита. Освен дълговете към Кирил, те имали огромни кредити към банки, които не обслужвали редовно. Кредитните им задължения били четири – за 80 хил., за 50 хил. и две за по 20 хил.

След като Добромир Гущеров вдигна ръце от сина си и внуците си, хората от обкръжението на младото семейство са убедени, че скоро Християн, Светлана и децата им ще стигнат до просешка тояга.