Свидетелка на автомеле в Равда: Украинка фучеше с ауди, от колата слезе окървавен младеж с бутилка вино

Общество
15:35 - 23 Май 2022
2490
Свидетелка на автомеле в Равда: Украинка фучеше с ауди, от колата слезе окървавен младеж с бутилка вино

Млада майка е станала пряк свидетел на меле с украинско Ауди край село Равда. Жената съобщи за Флагман.бг какво е преживяла рано тази сутрин заедно с трите деца, които е превозвала в колата си към училище.

„Сутринта в 7:25 часа карах децата на училище посока Несебър-Бургас. Тръгвайки от светофара на магазин „Жанет“ видях бяла кола, която се кани да се включи в движението, при което аз съм единствена кола, след мен няма никой и шофьорът решава да се изнесе точно преди да подмина! Минах в ляво платно, за да се изнесе отдясно, но видях, че тръгва с рязка газ, при което ударих спирачки, защото колата влезе криволичеща ляво дясно, натиснах клаксона и от там въпросната украинска кола, затъмнена цялата, даде такава газ, че буквално криволичеше в двете платна.

Усетих, че явно шофьорът нещо не е наред, за секунди изчезна пред мен и вече наближавайки кръговото на Лидл видях, че колата е спряла на средата. Помислих, че ме чака, за да се разправяме, но наближавайки, видях, че дими, и смачкан бус в задната страна. Спрях зад бялата кола и отдясно задната врата се отвори. Първо една ръка сложи на асфалта пълна бутилка бяло вино и после видях момче – около 20 и няколко годишно с кървяща вежда държащо се за главата. От страната на шофьора слезе руса госпожа и започна да оглежда колата. От буса беше слязъл възрастен мъж, който беше много притеснен.

Съжалявам, че не снимах всичко, но бях заета да успокоявам трите деца в колата, които бяха уплашени и закъснявахме за училище. Голям късмет, че нямаше по голямо движение, защото тази жена можеше да убие много народ! Дано не им се размине“, пише жената.