Тайното продължение на "Годзила срещу Конг" докарва $60 милиона

Шоу
23:15 - 22 Март 2022
3203
Тайното продължение на "Годзила срещу Конг" докарва $60 милиона

След няколко отлагания на премиерната дата, най-сетне през изминалата година "Годзила срещу Конг" тръгна по кината и в HBO Max.

Филмът имаше основната задача да ни покаже кой всъщност е по-силен - Годзила или пък Конг. След много чудовищно млатене спорът беше разрешен, като вратичката за още от същото, разбира се, беше оставена.

Режисьорът Адам Уингард също загатна, че може да има още филми от чудовищната вселена на Warner Bros. Но така и нищо не бе обявено официално.

Има информации, че по-късно тази година в Куинсланд, Австралия, ще започнат снимките на продължение на "Годзила срещу Конг". За момента не се знае нищо за подготвяния филм, който ще се яви пети от въпросната чудовищна вселена на Warner.

Преди година Уингард загатна, че следващ филм би задълбал в произхода на Титаните, което означава, че действията трябва да се развиват много години (дори векове) назад във времето. Е, няма как да знаем, защото до момента никаква официална информация около въпросния филм не е излязла. Нито за сюжета, нито за актьорския състав, нито за режисьора.

Снимките на филма в района ще донесат на икономиката на Куинсланд близо 60 милиона долара, както и около 500 работни места за местните.