ТОП 12 на най-бруталните бандитски ритуали

Изповеди
14:40 - 27 Юни 2019
20933
ТОП 12 на най-бруталните бандитски ритуали

В началото може да си помислите, че присъединяването към някоя улична банда си има своите плюсове. Например, ще се обградиш от група еднакво мислещи хора и никога няма да се налага да се биеш сам с враговете.

Въпреки това членуването в такава криминална структура има своите минуси. Някои банди по света практикуват ритуали по инициация, които са отвратителни или много опасни, и човек буквално рискува живота си, докато се опитва да се присъедини към някоя престъпна групировка. Представяме ви ТОП 12 на най-опасните, брутални и гнусни ритуала за прием в улична банда:

1. Арийското братство

Това братство има репутация на „най-смъртоносната банда” в затворите на САЩ. Изискванията за присъединяване? Те искат да се убият поне двама души, без значение дали това са други затворници или надзиратели. Ако не си толкова корав, значи не си за тяхната банда.

2. Ангелите на ада

Според едно проучване, направено от писателя Хънтър Томпсън, новите членове биват пребивани, след като влязат в най-опасната рокерска банда с клонове по цял свят - „Ангелите на ада“. Също така ги заливат с урина и животински фекалии, като не им озволяват да си сменят дрехите до края на деня.

3. МС-13

Смятаната за най-бруталната сред бруталните - Мара Салватруча 13, или по-известна като МС-13, също има брутални ритуали за приемане на нови членове. Мъжете, които се присъединяват към международната престъпна банда, са принуждавани да извършват брутални насилствени актове, а жените трябва да участват в „сексуален” ритуал с членовете на МС-13.

4. Рицари на картела на тамплиерите

Членовете на тази банда са част от вече несъществуващата организация Ла фамилия Мичокана. Групата се занимава с разпространение на наркотици и убийства. Същевременно обаче изпитват уважение към жените и децата. В същото време, обаче, новите членове трябва да изядат детско сърце, доставено от една от мрежите на бандата, занимаваща се с трафик на човешки органи.

5. Китайските Триади

Няма връщане назад, ако искаш да се присъединиш към Триадите. Като нов член ще се наложи да пиеш смес от кръвта на други членове на бандата. Ако не успееш да я изпиеш, тогава си мъртъв – буквално, защото веднага ще бъдеш убит на място.

6. Обединена кървава нация

Още една ужасно опасна банда, и да, още една, която е свързана с кръв. Основана през 1993 г. от Дедай и ОуДжи Мак, бандата принуждава кандидатите за нови членове да пуснат кръв на друг затворник, като му нарежат лицето с бръснарско ножче. Също така трябва да изкрещят „013” преди да нападнат.

7. Играчите от гетото

Като нов гангстер, трябва да се докажеш за достоен член на бандата, като извършиш някои поръчки за тях – като това да убиеш някого, например.

8. Латино кралете

Известна е като най-страшната банда в Чикаго, в която новите членове трябва вършат всякакви ужасни неща. Освен много актове на агресия, кражба на оръжия от армията, дори се стига и до канибализъм.

9. Банда Нъмбърс

Един от старите членове ще зададе въпрос на новака, който изглежда лесен – какво ще направиш, ако навън вали и само ти имаш чадър? Обаче от отговора на този въпрос зависи през какво изпитание ще се изправи новият член. Ако каже, че ще приюти още някого под чадъра, значи работата ще е сексуална. А ако сподели, че ще излезе без чадъра под дъжда, тогава ще се наложи да нападне затворнически надзирател и после да си понесе боя, без да издаде нито един звук.

10. Гърмящият господар Хандан

Както се вижда от снимката, новите членове на този тайвански престъпен синдикат биват замеряни с пиратки. Това обикновено се случва по време на тайванския фестивал на фенерите.

11. Ку Клукс Клан

Разбира се, тв красацията за най-отвратителни ритуали за приемане на нови членове е и Ку Клукс Клан – групата известна с расистката си омраза към черните американци. За да се присъединят към бандата, новите кандидати трябва да изгорят едно разпятие. Членовете на клана оправдават това действие, като твърдят, че те „осветяват” кръста, а не го разрушават.

12. Елитните момчета

Членовете на тази банда принадлежат към елитната част на обществото и много от тях са студенти в престижни университети като Кеймбридж. Техните ритуали не толкова опасни като дотук описаните банди, но пък са гнусни и отвратителни. Новаците трябва да ядат сурова риба, биват подлагани на обществено унижение и дори в устата им се уринира.