Топ астролог: Ретроградният Меркурий ще разбърка плановете ни през август

В края на месеца Уран също ще забави ход и ще разчупи житейската ни рамка

Астрология
18:00 - 30 Юли 2024
10459
Топ астролог: Ретроградният Меркурий ще разбърка плановете ни през август

Главен герой през месец август e ретроградният Меркурий, който с охота ще разбърка плановете ни, карайки ни да се връщаме към стари отношения и проекти.

Това обобщава топ астрологът Венета Матева по повод предстоящите 31 дни. Ето каква прогноза публикува тя във фейсбук: 

На 4-ти август, в 14:12 часа, ще се случи новолуние на 12 градуса на знак Лъв.

Шанс да сбъднат свои желания, свързани с любовта, талантите и децата, имат родените на 3-ти, 4-ти и 5-и април, май, август, октомври и декември.

На 19-и август, в 21:26 часа, ще се случи пълнолуние, на 27 градус в знак Водолей. Събитието ще засегне родените на 19-и и 20-и февруари, май, август и ноември. Пред тях ще стои година свързана с промени, избори и важни решения.

В края на месеца, Уран ще забави ход и в началото на месец септември ще навлезе в ретроградна фаза, която ще продължи до края на януари 2025 г. Неговата обратна разходка е портал за връщане към вдъхновяващи идеи, търсене на нови пътища и разчупване на житейската ни рамка.

За повече конкретика ви предлагам информация по зодии:

ОВЕН: Овните ги очаква гостоприемен и предлагащ нови възможности месец. Нека се оглеждат за нови контакти и бъдат активни до 21-ви август.  Родените в първа и втора декада ще се радват на хармония и разбиране. Напредъкът ще им убягва, но нека се радват, че не ги очакват неприятности. Родените в трета декада могат да очакват през втората половина на месеца динамика в отношенията, неочаквани срещи и поява на стари любови.

ТЕЛЕЦ: За Телците се очертава време за нови възможности, срещи, разговори и напредък по стари проекти. Въпреки зелената светлина в плановете им могат да изпитват неудовлетворение за постигнатите цели. Нека бъдат още малко търпеливи и се радват на предложените им шансове. Родените в първа декада ще имат най-спокоен месец. Родените във втора декада съветвам да почиват и да се занимават с рутинни занимания. Родените в трета декада ще срещат трудности в задачите след 20-и август, които могат да преодолеят с отлагане във времето.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците имат подкрепа от звездите по стари проекти и започнати сделки. Ще им липсва лекота по нови сделки и в личните отношения. Задачите ще валят и ще изискват тяхната отговорност и ангажираност. Времето няма да стига за забавления и удоволствия. До 10-и август, трудности ще имат родените в първа декада. Те трябва да ревизират плановете си и да се откажат от ненужното. Родените във втора и трета декада ще покоряват нови професионални върхове и ще се радват на подкрепа от околните.

РАК: Пред Рачетата се разгръща нов месец носещ спокойствие, топлина и хармония във всяко отношения. Липсват бурни страсти и обилни дози удоволствия, но за това пък цари подреденост, спокойствие и удовлетвореност. Нека използват времето да обмислят и подредят приоритети си. Зоват ги стари проекти, в които могат да внесат новости и разнообразие. Липсата на силни и дълбоки емоции им дава възможност да имат градивни разговори в личен план.

ЛЪВ: Пред Лъвовете се открехва гостоприемен и добронамерен месец. Оглеждайте се за нови предложения и възможности за кариерно развитие. В любовта ще се радвате на създаденото, но не очаквайте нова любов. За родените в първа декада се очертава щастлив и спокоен период. За родените във втора декада, месеца е забъркал коктейл от положителни емоции, радости и поводи за празнуване. Родените в трета декада трябва да се подготвят за хаос в делата и отношенията ппрез втората половина на месеца. Тогава не е хубаво да взимат важни решения. Могат да очакват връщане към стари теми, провалени разговори и неразбирателство.

ДЕВА: За Девите предстои отговорен и ключов за доказване месец. От известно време не се чувстват подкрепени на работното място и сега е момента да потърсят разговори и разбиране от шефовете си. Родените в първа декада до 10-и август ще имат обрат в плановете си. Случващото се ще е жокер на какво трябва да обърнат внимание. Родените във втора и трета декада ще имат червена светлина за нови занимания и сякаш късмета ще ги заобикаля. Те трябва да се фокусират върху стари задачи и да прекарват времето си с любими хора. 

ВЕЗНИ: Везните ги очаква щастлив и изпълнен с нови възможности месец. Безоблачното небе ще им носи похвали на работното място, хармония в дома и добро здраве. Нека черпят вдъхновение от хубавото време и хармонията в душата си за изгряващи проекти и занимания. Сега имат късмет за нови проекти, развитие на таланти и встъпване в лични отношения. Август не е подходящ за нови начинания, но е благоприятен за проучване, анализиране и подреждане на приоритетите.

СКОРПИОН: За Скорпионите, месеца е ползотворен за работа по започнати проекти, анализ на фактите и любими занимания. До 21-ви август съветвам родените във втора и трета декада да не се натоварват с допълнителни ангажименти и отговорности. Родените в трета декада съветвам да избягват конфликтни ситуации, клюки и интриги. Те е възможно да научат отдавна скрити истини. При родените в първа декада е отминала бурята и сега могат да се радват на хармоничен и щастлив период.

СТРЕЛЕЦ: За Стрелците предстои сложен и противоречив месец. Със сигурност времето не е подходящо за стартиране на нови начинания, започване на любовни отношения, рискови начинания и натоварване. Хубаво е да приберете лъка си и да си дадете заслужената почивка, философски разсъждения и релаксиране с хубава книга и любим човек. Не влизайте в конфликти и избягвайте спорове. Няма да срещате разбиране и няма нужда да пилеете енергията си в безсмислени срещи и разговори. Родените в трета декада могат да очакват обаждания от стари гаджета и раздвижване на застинали бизнес проекти.  

КОЗИРОГ: Козирозите могат да се радват на добронамерен и хармоничен месец. Нищо няма да застрашава успеха на професионалните им цели. Ще се радват на разбирателство и подкрепа от околните. Дребните недоразумения в личен и професионален план ще изчезнат след 20-и август и ще бъдат заменени с лично удовлетворение и щастие. Родените в първа декада ще бъдат засегнати от ретроградния Меркурий през първата половина на месеца. Те могат да очакват забавени планове и неразбирателство с околните.

ВОЛОЛЕЙ: Пред Водолеите, стои динамичен и претрупан с ангажименти месец.Времето за тях се забързва, плановете им се объркват от ретроградния Меркурий, а самите те ще се чувстват изморени и натоварени. На най-голямо спокойствие ще се радват родените в първа декада. Пред родените във втора декада се откриват нови възможности, но ги съветвам да не бързат избирайки нови начинания и встъпване в отношения. Грижи подгонват родените в трета декада и изискват от тях търпение. Месецът ви призовава към почивка и внимание единствено към важните неща.

РИБИ: На Рибките месеца ще носи променливо настроение, обрат в плановете и напрежение. Съветвам ги да отложат важните професионални ангажименти и да избягват уреждане на лични отношения. Родените в първа декада, през първата половина на месеца са изложени на конфликтни ситуации и неразбирателство. Родените във втора и трета декада ще усещат досада, скука и безразличие. Времето изисква оттегляне от динамиката на живота и занимания с хобита, таланти и срещи с приятели. Вие сте творците на зодиака и сега от вас се иска да заредите душата си с любов към самите себе си и да останете вдъхновени за приключения.