Тото спира подкаста

Не, той не приключва, а се разраства, похвали се рапърът

Шоу
15:50 - 04 Март 2024
2828
Тото спира подкаста

Тото от "СкандаУ" хвърли бомба с последното си видео в социалните мрежи, където обясни, че това е последният епизод на подкаста му. Тази новина той съобщи с голямо разочарование и едва не се разплака пред камерата. 

Зрителите са в потрес и се чудят какво се случва. Някои подозират, че след скандалният епизод с Тити Папазов вече никой не иска да рекламира при рапъра, нито пък да му гостува и краят му е съвсем предизвестен. 

"Епизодът с футуроложката д-р Мариана Тодорова е последният епизод на "При Тото"., с тъжна физиономия обявява Тото. Но по-късно сменя настроението и обяснява, че зачерква старото студио, тъй като е направил ново и доста по-голямо, където ще провежда разговорите с гостите си. 

"Знам, че някои от вас побързаха да си кажат: "А, Тото, приключи". Не, той не приключва, а се разраства. Очаквайте "При Тото", обясни той. Използва провокативно заглавие на видеото си, от което зрителите наистина остават с впечатление, че е настъпил краят му, за да спечели малко повече гледания, които така или иначе след случая с Тити Папаазов спаднаха значително много.