Традицията си е традиция! И Световното не може да спре "най-футболния" ден за годината!

КАТАР 2022
11:33 - 23 Декември 2022 (обновена)
2039
Традицията си е традиция! И Световното не може да спре "най-футболния" ден за годината!

Приключи Световно първенство 2022 в Катар и имаме шампион. Това е отборът на Аржентина, след като предвожданата от Лионел Меси селекция се добра до златните медали. Така първият зимен Монидиал се оказа и първата световна титла за Ла Пулга. Шампионатът в Катар обаче е в историята и е време да се върнем към клубния футбол

Въпреки че редица футболисти ще искат да си починат след тежките битки в Катар, това в Англия няма как да се случи. Защото традицията си е традиция, а Боксинг дей е най-футболният ден през годината в английската Висша лига! 

Клубният футбол се завръща в пълен блясък на Коледа

Въпреки че вече изминаха мачове за Купата на Лигата, всички искаме да гледаме срещите от най-силното първенство на планетата. И за Коледа ще получим точно това, което искаме, като на 26-ти декември, както в програмата на шампионата, така и в тази на efbet влизат цели 7 двубоя! 

Тотнъм, Ливърпул и Арсенал на фокус на "Боксинг дей" 

"Шпорите", чиито играчи (без Ромеро) вече са на линия, имат тежко гостуване на Брентфорд в ранния двубой (14:00 часа), като шансовете на тима за победа според платформата за спортни залози е 1.94*. 

В 19:30 ч. пък тимът на Ливърпул, който има сериозни проблеми, започва похода си обратно към топ 4 с гостуване в Бирмингам на Астън Вила. Момчетата на Унай Емери ще се опитат да вгорчат Коледата на мърсисайдци, като победа на домакините е оценена на 4.60*, равенството - 4.20*, докато победата на фаворита е 1.78*. 

"Черешката на тортата" е лондонското дерби между Арсенал и Уест Хям, като лидерът във Висшата лига е абсолютен фаворит с коефициент 1.55* да спечели дербито на английската столица.

Още интересни мачове на грандове в почивните дни

В почивните дни (за България) има още 3-мача. На 27-ми Челси се изправя срещу Борнемут, докато Манчестър Юнайтед посреща Нотингам Форест, а на 28-ми ще гледаме домакински двубой на Лийдс срщеу шампиона Манчестър Сити! 

Очакват се "лесни" мачове за фаворитите в тези три срещи, като победи на двата тима от Манчестър и Челси са оценени на коефициенти под 1.40* в efbet, но кой знае - по Коледа стават чудеса!

Определено ни очаква дълъг и богат на футбол уикенд! 

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.