Трагедия: Токов удар уби готвач в ресторант

Починалият Николай е син на бившия началник на водолазите в Бургас Неделчо Кочев

У нас
16:14 - 25 Август 2020
3876
Трагедия: Токов удар уби готвач в ресторант

Великотърновското село Ресен потъна в скръб след смъртта на 39-годишния Николай Кочев. Младият мъж почина внезапно на работното си място на 20 август, а близките му са категорични, че има опит да бъде прикрита причината за трагедията.

Според съдебно-медицинската експертиза и данните от аутопсията на тялото на Николай, сърцето му буквално се е пръснало за секунда от токов удар. Почернените близки настояват за справедливост и се молят институциите да си свършат работата, така че да не се случат и още трагедии в неизправната кухня на заведението, в което е работел младият мъж.

С Флагман.бг се свърза братът близнак на Николай – Жельо Кочев, който работи в Ирландия. Двамата са синове на уважавания бивш началник на водолазите в Бургас Неделчо Кочев, който през 1992 г. загина при нещастен случай по време на лов в Странджа, улучен от рикоширал куршум.

„Семейството ни е съсипано, след черната вест, че брат ми е починал уж от инфаркт на работното си място в „Resen Lodge guest house“. Оказа се токов удар поради неизправност в електрическата инсталация в кухнята на този обект. Собствениците, които са холандци, са опитали да скрият истината за случилото се, като са заявили, че брат ми е починал вследствие на сърдечен удар.