Тв водещ получи паник атака в ефир

Това е ужасяващо преживяване, сподели на зрителите Нейт Бърн от Австралия

Свят
15:53 - 14 Август 2024
5185
Тв водещ получи паник атака в ефир

Водещият Нейт Бърн получи паник атака, докато води прогнозата за времето по ABC News сутринта на 13 август в Австралия. Той умело излезе от ситуацията, като дори успя плавно да предаде ефира на свой колега.

„Уважаеми зрители, налага ми се да спра за секунда. Някои от вас може би знаят, че от време на време получавам паник атаки и всъщност това се случва в момента. Лиза, може би да се върнем обратно към теб сега“, каза той.

Водещата на сутрешния блок беше повече от щастлива да поеме ефира и прочете статия, написана от Бърн през 2022 г., в която той споделя за опита му с панически атаки по време на работа.

В статията Бърн описва как първата му паническа атака се е случила на живо по телевизията – „ужасяващо преживяване“, което променя гледната му точка за психичното здраве.

„Нейт написа страхотен материал на уебсайта на ABC за това и смятам, че може да го подновим, да го пуснем в нашите социални мрежи, за да можете да го прочетете, защото е фантастично, че той е толкова открит и прозрачен за това“, каза Лиза Милър.

„Реакцията, когато той за първи път писа за това и говори за него, беше, че всички казаха: „О, слава богу, Нейт не е перфектен, мислехме, че е перфектен, но всъщност той сега споделя нещо, през което много от нас преминават“, допълни още водещата.

По-късно Бърн беше приветстван обратно в предаването и се извини за напускането си.

„Съжалявам, ако съм стреснал някого“, каза той.

„Преди ти беше много честен, че получаваш паник атаки в ефир и е чудесно хората да знаят, че това може да се случи на всеки“, отвърна Милър и го успокои.