Убиецът Семерджиев шофирал и Мерцедес S класа с полицейски буркан

МВР мълчи за случая

Актуални новини
14:06 - 19 Юли 2022
6164
Убиецът Семерджиев шофирал и Мерцедес S класа с полицейски буркан

Георги Семерджиев е бил засичан да шофира сив „Мерцедес“ S-класа с полицейски буркан. Въпреки това очевидно нарушение няма данни Семерджиев да е бил санкциониран от служителите на СДВР. Още повече че в полицията добре познават автомобилите, които се ползват със специален статут на движение и сред тях почти няма лимузини, които са с друг цвят, освен черния. 

Преди седмица се разбра, че три дни след катастрофата приятел на Семерджиев е унищожил четири чувала с вещи, които бившият футболист оставил в другия ползван от него лек автомобил „Мерцедес“. Близки на Семерджиев твърдят, че той имал мания да ползва полицейски атрибути при шофиране. Купувал си ги от сайтове в Интернет.

Така че шофьорът-убиец не е имал една стоп-палка и един полицейски буркан, които бяха открити в катастрофиралия джип, а няколко комплекта, с които били оборудвани всичките му автомобили. В автомобилите, ползвани от Семерджиев, винаги имало и по няколко чифта номера, освен оригиналните, предимно швейцарски и немски. Остава загадка защо полицаите не са го санкционирали за това.