Уникум! България вече има и котка инфлуенсър - Ранджи

Новини
16:28 - 01 Юли 2019
3865
Уникум! България вече има и котка инфлуенсър - Ранджи

В България вече има и първата котка-инфлуенсър. Това е котаракът Ранджи, който си има специално създаден профил в инстаграм - @randji_cat.

След оспорвано състезание между 100 решени да победят писани и 3 седмици усилена работа, в които всички те изпълняваха „инфлуенсърските“ предизвикателства, поставени им от марката за котежка храна „Пюрина”, дойде време една от тях да се окичи с титлата.

6-членно жури селектира 15 финалисти, които усилено се бориха за любовта на феновете на страницата на CatfluencerBG в Instagram. Битката беше ожесточена и предизвика някои котки да покажат нокти, реализирайки дори котешки разследвания за автентичност. На финала най-много лайкове събра Котето Кая (@koteto_kaya), която обаче реши да поеме по собствен път и предаде щафетата на Ранджи. А за духовития котарак, тепърва предстоят интересни и вълнуващи активности като първата професионална котка инфлуенсър.

Най-важната мисия, на която Ранджи става посланик, е да намери повече домове за котките, нямали неговия късмет в живота. Освен това, духовитият котарак ще може по своя типичен начин да информира хората и така да създаде по-висока култура на осведоменост, когато става дума за осиновяване на котки.