УНИКУМ! Първи конкурс за красавици, създадени от изкуствен интелект

Състезателките ще бъдат оценявани по тяхната визуална привлекателност и технология

Техномания
21:30 - 18 Април 2024
6326
УНИКУМ! Първи конкурс за красавици, създадени от изкуствен интелект

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова категория - "Мис Изкуствен интелект", където традиционното шоу за красота пресича реалността с виртуалното пространство. Състезателките ще бъдат оценявани по тяхната визуална привлекателност, технология и обществено влияние за шанса си да спечелят първата в историята корона за виртуална красота.

Трите, определени за най-красиви в Miss AI, ще получат награди на обща стойност над 20 000 долара, включително паричната награда от 5 000 долара за победителката. Освен това те ще бъдат наградени с менторски програми за AI, PR услуги и други бонуси.

Състезателите ще печелят точки за своите умения и прилагане на инструменти за изкуствен интелект, използвани за създаване на техните кодове, включително визуалните детайли около ръцете, очите и фона.

За да участвате, трябва да сте създател на генериран от AI красив визуален модел, представен е социалните медии. Освен това следва да сте навършили 18 години и да представите лична карта за проверка.