В ДЕСЕТКАТА: Провалените политици са виновни за поредните избори!

Топ
17:10 - 08 Август 2024
1251
В ДЕСЕТКАТА: Провалените политици са виновни за поредните избори!

Как се стигна до нови избори ли? Стигна се заради бунта на загубилите, слабите и провалените политици и в този парламент. Отказът на ПП/ДБ, ИТН, БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ и ВЕЛИЧИЕ да подкрепят победилата на изборите партия ГЕРБ да сформира на правителство с първия мандат беШЕ своеобразен бунт на загубилите и победените в изборите! Бунт, воден от желанието да провалят победителя и по този начин да се почувстват важни, значими пред своите избиратели, на фона на катастрофалните си резултати. Това коментира бившият евродепутат Асим Адемов.

Най-жалки в бунтовническия сценарий изглеждат катастрофиралата ПРОМЯНА и тяхната брошка на ревера им ДБ. Алчността, лакомията за власт и пари, арогантността на самопровъзгласилите се за антикорумционери от ПРОМЯНАТА, провалиха и този парламент, категоричен е той.

Не по-малко трагикомични изглеждат и грандоманските претенции на ИТН да сформират правителство с техните внушителни 16 депутати! Да се смееш ли, да плачеш ли? Щом стигнахме дотам, че шоумените на Слави Трифонов Тошко Йорданов и Станислав Балабанов да се самопровъзгласят за държавници и спасители, най-добре е да приключим и с тази клоунада. Останалите от отбора на загубилите не правят изключение. БСП не могат да вкарат в ред партията си, а искат да вкарат в пътя страната ни, Доган за пореден път се врътна или го врътнаха. Това е бунтът на политиците неудачници от загубилите партии, които не признават никакви правила, не спазват никакво благоприличие. Това е бунт срещу демокрацията, бунт срещу нормалнистта, бунт не За, а срещу хората! Но времената не са за бунтари, злобари и неможачи, казва Адемов.

Хората искат спокойствие, сигурност, градивност, отговорност, професионализъм и позитивизъм от политиците. Това може да го направи само ГЕРБ, колкото и да не им харесва на бунтарите. И затова най-вероятно ГЕРБ отново ще спечели поредните избори. И редовно правителство в България ще има тогава, когато постоянно губещите избори партии приемат за нормално победилата партия да е водеща при сформирането на кабинет, смята бившият евродепутат.