Ваня и Евгения Джаферович отпразнуваха 11 години заедно

Новини
14:49 - 13 Април 2020
8315
Ваня и Евгения Джаферович отпразнуваха 11 години заедно

Евгения и Ваня Джаферович отпразнуваха 11 години, откакто са заедно. Двамата отбелязаха случая с романтична вечеря, снимки от която пуснаха в социалните мрежи. Вероятно става въпрос за годишнина от деня, в който двамата са станали двойка, тъй като Евгения и Ваня станаха семейство през септември месец на 2012 г., като на сватбата им кумува добрата приятелка на Евгения, фитнес моделът Янита Янчева.

Евгения и Ваня винаги са били сред двойките, които са давани за пример, когато става въпрос за добър баланс между публичен и семеен живот. Преди време в интервю Евгения сподели, че ключът за това е микс от подкрепа, компромиси, отстъпки и балансиране. Двамата никога не са имали проблем с това, ако единият иска да излезе с приятели. Също така и с хобитата си, които взаимно насърчават.

Всъщност фактът, че Ваня е хърватин по паспорт малко усложнява нещата, но така били по-интересни. По-точно би било да се каже, че той е босненец в сърцето си, споделя Евгения пред "На Кафе" преди години, но самите босненци пък били много близки до българите.

"Любовта дойде истински, когато бях на 26 и се запознах с Жени. Помня първата ни целувка и до ден днешен. Искам нашите деца да имат семейството, което съм имал аз. Да усещат тази обич, която усещах аз. Искам да ги науча да бъдат добри хора и искам да са щастливи", споделя Ваня.

Двамата имат две деца - 5-годишният Бо, когото на галено наричат Бочко, и 8-годишната (принцеса) Леа.