Въпрос: Луната е изкуствена , а Земята - затвор

Има куп теории за произхода на земния спътник

Мистика
11:38 - 22 Юли 2023
16307
Въпрос: Луната е изкуствена, а Земята - затвор

Американският писател-фантаст с руско-еврейски произход Айзък Азимов(1920-1992) отдавна предполага, че Луната не е естествено космическо тяло. Всички независими проучвания подкрепят мнението на Азимов и е доказано извън всяко разумно съмнение, че гравитационните характеристики на Луната не са просто ненормални.

Те са точните числа, необходими, за да не може Луната да „избяга“ от гравитацията на Земята и да бъде „издърпана“ към Слънцето, както би трябвало да бъде според закона за всеобщото привличане. Има стотици неестествени явления, които се случват на повърхността на Луната, и които НАСА никога не е разкривала пред широката публика, пише Бургас нюз.

Спътникът е наблюдаван от векове от независими изследователи, които са на мнение, че Луната е конструиран космически кораб, а не нормално космическо тяло. Луната е по-стара от Земята.

Въглеродното датиране показва, че Земята е на 4,6 милиарда години, а Луната на 5,3 милиарда години.

Прахът около Луната, който се предполага, че е дошъл от атмосферните влияния и разпадането на скалите по повърхността на Луната, има химичен състав, който не съответства на състава на скалите на самата Луна.

Самият този прах е един милиард години по-стар от Луната.

Луната няма магнитно поле, но лунните скали са намагнитизирани. Има доказателства, че лунните кратери са създадени чрез вътрешни влияния, но Луната никога не е била достатъчно гореща, за да се образуват вулкани.
Повърхностните метали са по-тежки от металите в сърцевината. Обикновено леките метали се намират на повърхността, а по-тежките по-близо до сърцевината. Повърхностните метали са съставени от 80 % титан. Толкова титан не съществува в цялата планета Земя.

На Луната има сеизмична активност без съответни метеорни удари или движение на тектонски плочи.

Има наблюдение на изригвания с червеникав блясък, идентичен и повтарящ се, преместващ Луната по-близо до Земята. (Николай Козирев, 1958 г., обсерватория Lowell, 1963 г.). Прилича ли това на тласкащо устройство?

Горното, заедно с безброй други случаи, изглежда показват, че Луната не случайно е поставена в орбитата на Земята или в резултат на прилагането, на който и да е закон на астрофизиката.

Съществува теория, че Луната е поставена като щит за Земята от метеорити. Тази теория приема, че някой е поставил Луната там, където е тя, като прави дебата фокусиран върху целта.

Въз основа на определени факти са изложени теории, които подкрепят концепцията, че цялата ни планета е създадена като затвор. Според една теория това е затвор за наблюдение на нашия вид.

Друга теория е, че Земята е „духовен“ затвор. Като оставим настрана здравия разум на хората, цитирали тези теории, и дисквалификациите по очевидни причини от други учени, нека се съсредоточим върху фактите, на които се основават тези теории. Да останем отворени за това, тъй като е съвсем естествено, че когато се изведе теория, подкрепяща нещо различно от това, което се преподава в училище, повечето хора я отхвърлят, без дори да обмислят доказателствата.

1. Земята по своята същност е нестабилна планета. Тя не може да поддържа дълготрайни цивилизации.

Какви факти подкрепят това твърдение? Непрекъснати земетресения, изригвания на вулкани и други „природни явления“, които предполагаемо разрушават всяка цивилизация, която се развива с бързи темпове. Например, минойската цивилизация, Атлантида, Помпей, Дамган (Иран), Антиохия и др. Логично ли е човечеството да се опитва да изгради нещо върху основа, която е в състояние да разруши всичко изградено за секунди? Възможно ли е да няма друга възможност, например да се напусне планетата и да се отиде някъде другаде с по-благоприятни условия?

2. Човечеството е саморазрушително. Безусловен факт е, че хората създават войни, извършват нападения, убийства, изнасилвания, престъпления и всичко, което може да си представим да нарани други живи същества.

Не се ли случва точно това в затвор, пълен с престъпници?
Хора са пращани зад решетките, когато престъплението им е в малък мащаб (отделни лица и малки групи), но мащабните „инциденти“ се записват в историята като значими събития. Например, кръстоносните походи, световните войни, революциите, гражданските войни. И те се преподават в учебниците по история и училищата. Има ли смисъл това за някого?

3. Човечеството винаги се движи от „висша сила“.

Нека да разгледаме някои от големите фигури в историята: Александър Велики, Карл Велики, Барбароса, Петър Велики, Иван Грозни, Мао Дзъдун, Йосиф Сталин, Уинстън Чърчил, Адолф Хитлер, Бенито Мусолини, Червените кхмери, Чингис хан, Атила, Юлий Цезар, Франсиско Писаро, списъкът продължава и продължава.

А между тях: около 1 000 000 000 мъртви. Да, цифрата е правилна. Един милиард мъртви хора във войни, водени от „висша сила“. Един милиард души, жертвани „в името на Висшата сила (заменете Висшата сила с каквото име предпочитате)“.

Кой е най-добрият начин за контрол на затворниците? Позволявате им да запазят структурата на бандата си в затвора. Арианската нация срещу Черните пантери, Триади срещу мафията, Латиноамериканците срещу всички останали...

Разделяй и владей. Най-старият трик в историята. 756 000 затворници във всички затвори по света са загубили живота си при групови вражди зад стените на затвора. И за какво? Идеология, раса, религия... Приликите са очевидни.

От една страна, има извънземно космическо тяло, поставено в определено положение спрямо Земята от непознати сили - с точните свойства, необходими, за да остане там завинаги, и с мистериозни събития, наблюдавани на повърхността му. От друга страна има население, което действа точно като затворници.