Векилска натири сина си в чужбина

Мариана вече веднъж изостави момчето на Симеон Колев да го отглежда

Шоу
13:47 - 07 Август 2024
1909
Векилска натири сина си в чужбина

Мариана Векилска пак се разделя със сина си Момчил, когото преди няколко години изостави на съпруга си Симеон Колев да го гледа. Носеха се слухове, че момчето е обидено на майка си и не иска да я вижда. Тя отказваше да коментира тази тема и двамата уж се бяха сдобрили, но сега отново поемат по различни пътища.

Наследникът на Векилска е завършил средното си образование, а напористата майка го праща да следва в чужбина. 

"Моето момченце заминава да учи в чужбина. Вярвам, че както момиченцето ми, когато приключи, ще си се върне у дома. Наскоро приятелка ми напомни, че децата ни първо трябва много да обикалят и да пътуват, за да им се отворят очите, да им се разшири мирогледа и да пораснат. И после да си се приберат. И е права.

Защото България има нужда от млади, добре образовани хора със светли души. Ние имаме нужда от тях тук. Да ни осветяват света и да противодействат на властващите зли сили. Да ти е по вода момчето ми! Сърцето да те води! Да не знаеш граници в мечтите си! Защото можеш всичко! Момо, ти си върхът", хвали се Векилска, която е спретнала и прощално парти за Момчил преди заминаването му от родината