Венци Мицов: Хазарта ще направи нещо, но Стоян Михалев - не

Рапърът не е гьонсурат каквито са повчето в парламента, отсече музикантът

Новини
22:15 - 05 Декември 2021
6274
Венци Мицов: Хазарта ще направи нещо, но Стоян Михалев - не

"Гледам, някакви упражнения вървят около Ицо Хазарта. Една снимка и “Иди в парламента, иди, никога нема да имаш хемороиди” и едно видео, в което Ицо казва, че е притеснен. Ся да ви кажа. Това, че има човек, който е притеснен, когато си дава сметка какво го чака, означава, че човека е ОК", заяви Венцислав Мицов - бивш общински съветник.

"Да, знам, че вие сте свикнали на гьонсурати, на които никога не им пука от нищо, но да, има и хора, които явно пък не са гьонсурати.

И последно - без грам симпатии към партията на Киро Йейла и Асен Хайделберга ще кажа само, че ако не се научим да правим разлика между личността и нейното творчество, то това означава само, че сме кухи като хралупи", допълни музикантът и бивш член на Хиподил.

"Аз лично познавам Хазарта и смятам, че е умно момче и че ще се опита да направи нещо. За разлика, например, от Стоян Михалев, който, смятам, че няма да направи нищо, протсто защото Михалев в комсомолец, а Хазарта не е комсомолец.

Та така. А иначе да, знам, че всеки артист ви е симпатичен, когато е онеправдан и спира да ви е симпатичен, когато реши да направи нещо по-голямо, но това вече си е ваш проблем", заяви той.

"И вие сигурно ще имате хемороиди, но то па кой ли няма хемороиди на днешно време...", завърши Мицов в поста си в профила си във Фейсбук.