Венци Стефанов потвърди: Хубчев хвърли оставка

"Засега не знам за преговори с Красимир Балъков", заяви членът на изпълкома към БФС

У нас
17:29 - 02 Май 2019
2459
Венци Стефанов потвърди: Хубчев хвърли оставка

Босът на Славия и член на изпълкома към БФС Венцеслав Стефанов официално потвърди, че националният селекционер Петър Хубчев е подал оставка. За напускането на треньора се разбра преди дни, но никой от футолния съюз досега не обели дума по въпроса. Според Венци Хубчев е действал подмолно спрямо ръководството и най-вече боса Борислав Михайлов.

"Наистина, Хучбев е подал оставка. Доскоро имах добро мнение за него, но тези неща не се правят така. Аз доколкото знам, той си е пиел кафето с двама от вицепрезидентите. Обсъжда ли са бъдещето, мачовете и т.н. След няколко часа отива в канцеларията и си подава оставката. Както вече казах, за мен това е предателство спрямо Борислав Михайлов. Предполагам, че ще трябва да си плати две-три заплати за раздялата", коментира Стефанов в спортно шоу Гонг.

Така националният отбор е без селекционер само месец преди следващите европейски квалификации през юни месец. Според последните слухове за заместник на Хубчев е спряган треньорът на Етър Красимир Балъков. Венци Стефанов обаче заяви, че засега няма информации за преговори с търновеца. Колкото до бъдещето на Хубчев, по всичко личи, че той ще е новият треньор на Левски, навярно след края на сезона.