Веселин Марешки: Пиша кръгла нула на Кънчо и Пешо

Социолозите на партийна хранилка приличат на използвани политически презервативи, отсече лидерът на ВОЛЯ

Политика
12:22 - 10 Май 2019
6446
Веселин Марешки: Пиша кръгла нула на Кънчо и Пешо

„Двама социолози на партийна хранилка си позволиха от ефира на Би Ти Ви да обиждат и да лепят квалификации на човек като мен, който и с бизнеса си, и с работата си в политиката, е доказал, че единственият лидер, на когото милиони българи са признателни. Защото прави нещо реално за тях”. Това обяви пред Lupa.bg лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

„Някакъв Пешо, когото никой не знае какъв точно експерт е, се изхвърли, че пише оценка 3 на участниците в дебата в четвъртък в предаването „Тази сутрин”. На такъв, който си мисли, че има правото да маскари българските родолюбци, загрижени за народа и незабъркани в корупция и далавери, бих му написал кръгла нула. Ето какво го е подразнило: Казах, че „едно от най-необходимите неща за българите, оставени 30 години под чертата на бедността, са доходите. Че ще работим в Европа за тях. Не на мигрантския натиск, на джендър идеологиите и третия пол , да на битката с картелите, корупцията и контрабандата. За това нашите деца да са момченца и момиченца, не нещо трето”. Тези позиции не са удобни на господарите му”, отсече Марешки.

„В тона на Пешо пригласяше и Кънчо. Няма да повтарям малоумните му изказвания и лъжи. Но явно репликата ми, че е време хората да хванат тоягите, че тези тояги са бюлетините на 26 май и именно това е начинът народът да накаже статуквото, което го ограбва, му е предизвикала паническа атака. Защото ако хората наистина хванат тоягите, няма да подминат и този компрометиран социолог на прехода Кънчо Стойчев. Бих ги попитал: Този път колко пари взехте, за да спретнете това мизерно сценарийче и да си позволявате да давате оценка на човек, който 25 години помага на българския народ да живее добре?!”, ядоса се лидерът на ВОЛЯ.

По думите му поведението на такива партийни марионетки показва само едно- че кукловодите им са в паника от наближаващия им край и от възхода на ВОЛЯ! „Историята скоро ще изхвърли на бунището всички крадци и лъжци на прехода, заедно с придворните им социолози Кънчо и Пешо. За мен хора като тези двамата са нищо повече от многократно използвани политически презервативи", завърши Марешки.