Вин Дизел си показа банана

Свят
13:23 - 13 Декември 2019
2198
Вин Дизел си показа банана

Тези дни арт инсталация с банан, залепен с тиксо за стена, предизвика фурор в социалните мрежи. Композицията, определена като произведение на изкуството, част от събитието Art Basel Miami Beach, бе оценена на стойност 120 000 долара.

Творбата е дело на италианския художник Маурицио Кателан. Композицията е озаглавена "Комик" и се състои от банан, купен от супермаркет в Маями и едно парче тиксо. Италианецът е популярен със своите творби, които излизат извън границите на нормалното. 

В социалните мрежи заваляха редица забавни снимки и закачи, а преди броени часове холивудската звезда Вин Дизел се включи със своя интерпретация на артистичната инсталация.

Той публикува своя снимка в инстаграм, на която е напълно гол, но държи хавлия, прикриваща интимните му части, на която е залепен с тиксо... банан. Към снимката актьорът е написал само "Хаха".

Снимката привлече вниманието на неговите последователи, най-вече на женската част, като някои дори приканват Дизел да се снима без хавлията и да покаже кожения си банан.